Trött!

Hejsan Bloggen! Jag vet att det var längesen men jag har varit i Kungälv (Ligger 4 mil från Göteborg) och spelat en volleybollturnering, mitt lag kom 5:a. Jag är nöjd med turneringen med tanke på att vi var ett år yngre nu. I går var jag som en zombie för vi kom hem i Söndags vid 23.00(Sommartid 00.00) men jag var iallafall väldigt trött i går. Och på kvällen övertalade mina kära vänner att jag skulle komma på ett Halloween party så jag kom men jag hann inte sminka färdigt mig och jag hade blå ögonskugga så det såg ut som jag hade en blåtira, haha. Nu sitter jag iallafall med datan i fåtöljen i vardagsrummet trött,snorig och In a need of a shower. Men jag ska nog gå och dusha nu men vi ses. TjaTja!

En liten fråga ba...

Nu tänker ni säkert varför fick hon hoppa upp en klass?Men modig som man är frågar man i allafall. Ni vet i dom här reklamerna med graviditets-test, asså dom blir ju tyo as glada. Min fråga är: Blir dom glada för att de är gravida eller för att dom inte ''blev'' gravida?

Error!

Fy, säger jag bara. Jag hatar när datan segar, som den gjorde nu, man skriver en bildtext men sen så kommer bara bilden, morr!! Biltexten: Som sagt har det varit lite dålig uppdatering :P Men ska försöka att bli lite aktivare, men det är ju ganska mkt i skolan just nu har ju hoppat från 6:an till 7:an skryt åsido. Men i allafall här kommer en bild från Öland där jag var med mor, far och bästa Rebecca <3

Saknar


Trött

HEJSAN! Igår så var jag i en hall hela dagen, mina syrror spelade en volleyboll turnering i Vallentuna, de och deras lag vann, såklart! När vi kom hem vid 8 tiden så åt vi middag sen duschade jag och sedan skulle jag zzz.... Idag i skolan så gjorde jag inte så mycket, flummade mest med mina friends i nian. Nu sitter jag här och tittar på en film jag nyss satte på. Juste! När jag gick på stan i lördags shoppade jag två par örhängen, ett par vantar och en korg som var gjort av återvunnet material. See ya!

Tralalla

Tjena mitt bena!! Idag bär det av mot stan,ska handla sockor, armband och mössa allt på Indiska! Kl:15.00 har damlaget match i brunnsängshallen ska titta. Efter det ska jag och familyn på barolos och käka dinner!Mummssss! Men vi ses alla !!

RSS 2.0